Για τα ΕΠΑΛ

Ότι υπάρχει σε αυτό το ιστολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή είναι ελεύθερο από copyright, διότι έχει διατεθεί σε δημόσια χρήση από τους συγγραφείς του. Το ίδιο ισχύει και για τα δικά μου άρθρα.

Για να διαβάσετε ένα άρθρο, βιβλίο ή εργασία πατήστε πάνω στην υπογραμμισμένη φράση.
Για να διαβάσετε τα άρθρα και τις εργασίες επειδή έχουν αποθηκευτεί στο google-drive για να γίνει αυτό πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στο gmail.

Για την ύλη της Γ τάξης Μαθηματικών των ΕΠΑΛ 2015-16.
Το Υπουργείο την 1-10-2015 έδωσε στη δημοσιότητα της εξεταστέα ύλη για τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα της Γ τάξη των ΕΠΑΛ, όπως ανακοινώθηκε από το ESOS.
Για τη δείτε πατήστε στην παρακάτω γραμμή.
εξεταστέα ύλη Γ ΕΠΑΛ 2015-16

Οδηγίες διδασκαλίας Μαθηματικών στα ΕΠΑΛ 2013-14

Εξεταστέα ύλη Α τάξη ΕΠΑΛ, σχ. έτος 2013-2014


Θεωρώ ότι το πλέον ενημερωμένο ιστολόγιο για θέματα των εγκυκλίων, αποφάσεων, ειδήσεων που αφορούν τη διδασκαλία των Μαθηματικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι αυτό του σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών Δωδεκανήσου Ιωάννη Καραγιάννη, το οποίο επισκέπτομαι για προσωπική ενημέρωση. Συνεπώς, είναι και δίκαιο και επαγγελματικά έντιμο να το προτείνω στους συναδέλφους μαθηματικούς για τη δική τους ενημέρωση. Θα το βρείτε στην παρακάτω θέση με τον τίτλο "μαθηματικός περιηγητής":


Άρα, στο ιστολόγιο από δω και στο εξής θα προβάλλω θέματα που δεν θα αφορούν ειδήσεις, εγκυκλίους, αποφάσεις, την διδακτέα και εξεταστέα ύλη των Μαθηματικών του Γυμνασίου, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, διότι όλα αυτά, έγκαιρα και εύκολα μπορείτε να τα βρείτε στο ιστολόγιο του εν λόγω Σχολικού Συμβούλου ΠΕ03, τον οποίο πρέπει να ευχαριστήσουμε δημόσια για το έργο του αυτό.